anställa utländsk arbetskraft

Vill ni anställa utländsk arbetskraft med rätt kvalifikationer? Då ska ni anlita Work4best!

Work4best är ett etablerat outsourcingföretag som specialiserar sig på att förse företag med kvalificerad arbetskraft från utlandet. Vi erbjuder tjänster inom bygg- och industriarbeten av både permanent och temporär personal. Vårt huvudsakliga kundunderlag återfinns i länder som Tyskland, Norge, Danmark och Sverige. Med mer än ett decenniums erfarenhet i branschen har vi framgångsrikt utfört över 400 projekt sedan start.

Anställa utländsk arbetskraft

Vad innebär det att anlita utländska arbetare?

Precis som det låter innebär detta att samarbetar med oss för att få tillgång till arbetskraft från utlandet i projekt där det behövs extra eller särskild expertis. Våra medarbetare från Polen och de baltiska staterna är välrenommerade för sin skicklighet inom industri- och bygg. Detta möjliggöra för företag att effektivt förstärka sin personalstyrka med kvalificerad personal som kan vara svår att finna på den svenska arbetsmarknaden.

Varför anställa ett utländskt arbetsteam?

Vi är engagerade i att ta hand om våra medarbetare och säkerställa kvaliteten på det arbete som levereras till våra klienter. Att bygga långvariga och förtroendefulla relationer, där varje individ behandlas unikt, är centralt för oss. Vi förstår de utmaningar som kommer med att arbeta utomlands. Vi har löpande kontakt med både vår kund och våra medarbetare för att säkerställa att allt fungerar som det ska.

Att arbeta med oss innebär transparens och stabilitet, nya möjligheter till tillväxt, effektiv kommunikation och minimal administration.

anställa-utlandsk-arbetskraft
anställa utländsk arbetskraft

Specialkompetenser vi erbjuder

Tack vare vårt omfattande kontaktnät i Polen och angränsande länder i kombination med vår långa erfarenhet, kan vi erbjuda ett brett utbud av specialiserade yrkesmän. Vi fokuserar främst på industrispecialister såsom svetsare, formgjutare och montörer, men erbjuder också experter inom byggsektorn, som murare och betongarbetare. Dessutom kan vi tillhandahålla arbetskraft med en mängd olika färdigheter efter behov – testa oss!

Goda villkor för våra anställda är A-O

När du kontaktar oss anger du vilken typ av expertis du behöver, antalet arbetare samt projektets natur. Efter att du har godkänt det föreslagna arbetsteamet genomför vi en intern kvalitetskontroll innan personalen skickas till din arbetsplats.

Följande ingår när du outsourcar personal från Work4best:

  • Svenska ID06-kort för våra bygg- och industriarbetare
  • Arbetskläder och verktyg
  • Test av kvalifikationer och förmåga att utföra arbetet
  • Grundläggande kunskaper i engelska eller tyska
  • Vid inhyrning av team utser vi en arbetsledare
  • Vi tar hand om alla kostnader för resor och administration
  • Arbetare med erfarenhet såväl som god arbetsmoral
Anställa utländsk arbetskraft

Vårt synsätt

Vi prioriterar individen i allt vi gör. Vi kombinerar respekt, empati, kunskap och erfarenhet för att främja utvecklingen hos både våra samarbetspartners och anställda.

Vår ambition är att växa internationellt, med en plan att stärka vår position på den europeiska marknaden. Vi bidrar till detta genom att tillgängliggöra kvalificerad arbetskraft från Polen samt genom att tillhandahålla våra tjänster i länder som Danmark, Sverige och Tyskland.

Kontakta oss