Om oss

Vi är ett företag med över 10 års erfarenhet inom personalbranschen, som hanterar uthyrning och utlåning av anställda från Polen för entreprenörer från Danmark, Sverige och Tyskland. Vi har anställt och rekryterat nästa 400 arbetstagare för cirka 100 kunder sedan början av vår verksamhet.

Vi är registrerade i RUT (Registret for Udenlandske Tjenesteydere), med nummer: R0017324. Vi tillhandahåller ID06-kort, som utfärdas av Nexus Group, för våra bygg- och industriarbetare.

Våra kunder kommer från olika områden. De är bl.a. jordbrukare, julgransodlare och uppfödare av avelsdjur (mjölkkor, minkar) från Danmark, ägare till fabriker för metalldelar, luftkonditionering, gas- och oljeledningar från Danmark, en av de största bildelsfabrikerna i Sverige och två aluminiumsmältverk från Tyskland och flera dussin byggföretag från Danmark.

Vi tillhandahåller specialiserad personal till den danska, svenska och tyska marknaden, inom de områden som möter våra utländska partners individuella behov. Vi rekryterar fast och tillfällig personal inom olika branscher. Personalen är huvudsakligen på grund- och mellannivå, med åtminstone grundläggande kunskaper i engelska eller tyska. Det gör det möjligt att kommunicera på arbetsplatsen och att noga följa chefens instruktioner.

Det är du som beslutar när, var och vilka arbeten som ska utföras av nödvändig personal. Vi tar hand om resten.

Vad kan Work4Best erbjuda dig?

Vi stöder företag som vill utveckla och uppnå hög prestanda och effektivitet. Genom att tillhandahålla dem med specialiserad personal hjälper vi att förhindra produktionsstopp, eliminera tomma arbetstimmar och minimera onödig övertid. Vi erbjuder uthyrning av arbetskraft samt rekrytering med en engångsavgift (rekryteringsavgiften).

Vi tar hand om alla formaliteter. Vi kollar noggrant varje sökande med avseende på kunskap, förmåga och praktisk erfarenhet. Vi ser till att alla nödvändiga undersökningar av arbetstagare genomförs. Vårt mål är att garantera speciellt utvalda och specialiserade experter som möter våra utländska partners individuella behov.

 

Vi tillhandahåller arbete anpassat till arbetstagares färdigheter och kvalifikationer, inom det valda antalet timmar, för en fast timlön. Vi tar hand om deras sinnesfrid och lagliga, goda villkor för deras vistelse utomlands. Vi ställer minst två personer till en arbetsgivares förfogande så att varje arbetstagare har en vän i sin närhet.

Varje tjänst som uthyrning av personal eller en viss uppgift i Danmark rapporteras till RUT innan den börjar, tillsammans med personuppgifter från polska anställda.

Fördelar med att samarbeta med Work4Best

Genom att besluta att samarbeta med oss ​​som företag kan du vara säker på att du kommer att få en skicklig arbetskraft med lämplig kompetens och erfarenhet. Vi inser att de anställda skapar bolagsidentitet. Vi ägnar därför särskild uppmärksamhet åt urval och samordning av sökande.

Fördelar med att använda våra tjänster till arbetsgivare:

 • färre formaliteter och sparad tid på att anordna rekrytering;
 • möjlighet att anpassa antalet anställda till faktiska behov;
 • lägre anställningskostnader;
 • eliminering av tomma mantimmar;
 • inga kostnader i samband med inköp av arbetskläder;
 • ett öppet sätt att redovisa.

Personer som vill arbeta hos oss erbjuds stöd på varje steg i karriärstrappan utomlands. Vi garanterar nya utvecklingsmöjligheter i ett skräddarsytt arbete enligt arbetstagarens preferenser. Vi tar hand om hantering av nödvändiga dokument och förfaranden och vi ger också en känsla av säkerhet på en ny arbetsplats.

Fördelar för arbetstagare som ska samarbeta med oss:

 • laglig vistelse och anställning utomlands;
 • fast timlön under hela avtalets löptid;
 • gratis boende;
 • fjärrhjälp från samordnaren;
 • möjlighet att arbeta både tillfälligt och långsiktigt.

Våra värderingar

Vi sätter människor först. Respekt och empati i kombination med vår kunskap och erfarenhet gör det möjligt för oss att sätta utvecklingen av våra partners och anställda först. Vi tar hand om våra anställda och vi bryr oss samtidigt om kvaliteten på deras arbete för våra kunder. Det är viktigt för oss att ha varaktiga relationer som grundas på förtroende och individuell behandling. Vi inser att det är svårt när man börjar ett nytt skede i livet utomlands. Vi garanterar säkerhet och stöd i hela samarbetsprocessen.

Vi tänker globalt och därför vill vi expandera på den europeiska marknaden genom att verka i flera länder. Våra åtgärder hjälper till detta genom att tillhandahålla arbetstagare från Polen till företag i nöd och att erbjuda anställning i Danmark, Sverige och Tyskland till sökande.

Samarbete med oss är öppenhet och stabila villkor, nya möjligheter, snabb, effektiv kontakt och minimala formaliteter.