tillfällig arbetare

Work4best tillgodoser er med tillfälliga arbetare till ert projekt

Work4best har gedigen erfarenhet av att tillhandahålla både inhemska och internationella medarbetare för tillfälliga uppdrag. Vår verksamhet sträcker sig över flera länder, inklusive Tyskland, Norge, Danmark och Sverige, med mer än ett decenniums erfarenhet. Sedan företaget startade har vi framgångsrikt utfört över 400 projekt.

anställa-utlandsk-arbetskraft

Vad innebär det att anställa tillfällig arbetskraft?

Samarbete med ett internationellt företag innebär att du som företagare kan anlita arbetare från utlandet för tillfälliga behov eller för specifika projekt där specialkompetens krävs. Vi är kända för att förse industrin och byggsektorn med kvalificerade arbetare från Polen och Baltikum, vilket underlättar för svenska företag att snabbt hitta den kompetens som annars kan vara svår att hitta lokalt.

Varför tillfällig arbetskraft?

Genom att välja internationell arbetskraft via Work4best får du som företagsledare betydande flexibilitet och riskminimering. Eftersom medarbetarna är anställda hos oss, kan ni anpassa arbetskraften efter behov utan de vanliga kostnaderna för övertid och lediga timmar. Detta arrangemang kan med fördel skapas utan långa bindningstider. Vi är transparenta och vill att vårt samarbete bygger på det värde vi kan bidra med. Därför är det upp till dig som kund att själv diktera om du vill arbeta med oss under tillfällig eller fast form. Oavsett så sparar många av våra kunder avsevärd tid och pengar på att slippa göra en inhemsk rekryteringsprocess.

Från och med starten av vårt samarbete erbjuder Work4best fullt stöd i administrativa frågor och stöttar både er organisation och de anställda genom eventuella utmaningar och förändringar som kan uppstå. Med oss som partner säkerställer du att rätt kompetens finns på plats när det behövs.

anställa-utlandsk-arbetskraft

Stort utbud av yrkesproffs tillgängliga för tillfälligt arbete

På Work4best erbjuder vi ett brett utbud av yrkesskicklig arbetskraft tack vare vårt omfattande nätverk i Polen och andra länder. Vi specialiserar oss på att leverera experter inom industrier som svetsning, gjutning och montering, samt inom byggsektorn, inklusive murare och betongarbetare. Vi står redo att möta era specifika behov, så tveka inte att utmana oss.

Fördelar för arbetstagare

Processen är enkel: Kontakta oss och berätta vilka arbetskraftsbehov ni har, så undersöker vi därefter vilka medarbetare vi har som är tillgängliga. Därefter får ni ett erbjudande innehållande antalet medarbetare och vilka kompetenser de innehar. Är ni nöjda med erbjudandet förbereder vi resten inför ankomsten till er arbetsplats.

När du anlitar personal från Work4best ingår följande:

  • ID06-kort för bygg- och industrisammanhang
  • Validering av kvalifikationer och praktisk förmåga
  • Grundläggande kunskaper i engelska eller tyska för kommunikation
  • En utsedd arbetsledare för teamuppdrag
  • Täckning av alla rese- och administrationskostnader
  • Erfaren och motiverad personal med stark arbetsmoral
  • Arbetskläder och nödvändiga verktyg
anställa-utlandsk-arbetskraft

Vårt synsätt

Vi lägger stor vikt vid den enskilda individen i vår verksamhet. Genom att kombinera respekt, förståelse och kunskap med lång erfarenhet strävar vi efter att stödja och utveckla såväl våra samarbetspartners som vår personal. Vårt åtagande är att ge omfattande stöd till vårt team och att säkerställa att det arbete som utförs för våra kunder upprätthåller den högsta standarden. Att etablera djupa och varaktiga relationer baserade på förtroende, med en syn på varje individ som unik, står i centrum för vår filosofi.

Vår målsättning är att expandera internationellt och befästa vår närvaro på den europeiska arenan. Detta uppnår vi genom att erbjuda tillfälliga arbetsmöjligheter, som inte nödvändigtvis fokuserar på varifrån arbetarna kommer, utan snarare på kompetens och tillfälliga behov. Vi strävar efter att möta företagens efterfrågan genom att tillhandahålla flexibel och kvalificerad personal för tillfälliga som kontinuerliga uppdrag i länder som Danmark, Sverige och Tyskland.

Kontakta oss