Novelis Deutschland GmbH
Novelis Deutschland GmbH

Novelis Deutschland GmbH är en av de största tillverkarna av valsade aluminiumprodukter och världens största aluminiumåtervinningsföretag. Företaget har ett nätverk för avancerad teknik för valsning och återvinning i Nordamerika, Sydamerika, Europa och Asien. Dess produkter exporteras till hela världen.

Utbildning av svetsare
Utbildning av svetsare

På uppdrag av två företag från Szczecin utbildade vi deras tio anställda, det vill säga svetsare inom MAG-135 och TIG-141-metoder, som en del av våra utbildningstjänster, som finansieras av Europeiska socialfonden. Alla deltagare på de ovannämnda kurserna har fått internationella svetscertifikat genom TÜV-Rheinland.

Pierce Distribution Center
Pierce Distribution Center

PDC Logistics är ett distributionscenter för delar till motorcyklar, motorcrossar och snöskotrar. Det tillhör den svenska e-handelsmogulen Pierce AB.

Arbetets omfattning: Workbest tillhandahöll fem arbetare som själva byggde stora skiljeväggar av gipsskivor, med en total yta på 250 m2. De skapade också infrastruktur för fotografiska ändamål på reklamavdelningen av Pierce Distribution Center i Szczecin.

Befesa Aluminium Germany GmbH
Befesa Aluminium Germany GmbH

Befesa är ett tjänsteföretag som specialiserar sig på återvinning av ståldamm, saltslagg och aluminiumrester. Företagets verksamhet är indelad i två enheter: återvinningstjänster av ståldamm och återvinningstjänster av aluminiumsaltslagg.

Arbetets omfattning: Montering och svetsning av nödutgångstrappor.

Belman A/S
Belman A/S

Belman A/S sysslar med design och produktion av rörförlängningar för överföring av olja och gas.

Arbetets omfattning: Vi anlitade fyra svetsare som arbetar med MAG-135- och 136- och TIG-141-metoder för Belman A/S för att svetsa anslutningar av rostfria stålrör med svart stål och en tjocklek på 3,0 mm.

Munck Gruppen A/S
Munck Gruppen A/S

Munck Gruppen A/S utför byggnadsarbeten i  Danmark och utomlands. Munck Civil Engineering och Munck Íslandi Ehf genomför de flesta av de internationella projekten.

Arbetets omfattnining: Vi genomförde rekrytering av fyra grävmaskinsoperatörer och åtta vägarbetare för väg- och trottoarbyggnad i Horsens, Danmark, tillsammans med det danska bemanningsföretaget Work4all Aps.

Busspart Sverige AB, Sverige
Busspart Sverige AB, Sverige

Busspart Sverige AB tillverkar karossdelar och karosserier till bussar. Detta exporterar de till skandinaviska länder och vissa europeiska länder. Företaget har också samarbeten vid tillverkning av plast- och kompositdelar till tåg och kommersiella båtar.

Arbetets omfattning: Vi rekryterade laminatorer av kompositformar och lackerare åt en bildelsfabrik.

"MIG, MAG, TIG - Bättre arbete på nolltid"
"MIG, MAG, TIG - Bättre arbete på nolltid"

Inom det Regionala operativa programmet för Västpommerns vojvodskap under åren 2014-2020 förberedde och genomförde vårt team projektet ”MIG, MAG, TIG – Bättre arbete på nolltid”. Det omfattade Åtgärd 8.6. Ett totalt värde av projektet var 637.012,50 PLN. Det belopp som finansierades av Europeiska socialfonden var 541.460,62 PLN och vårt eget bidrag 95.551,88 PLN. Vi utbildade 24 personer i MAG-135-metoden, 24 personer i MAG-138-metoden och 36 personer i TIG-141- metoden. 82 deltagare från våra kurser har fått internationella svetscertifikat genom TÜV-Rheinland.

Nordtec Services Aps i Nørre Aaby, Danmark
Nordtec Services Aps i Nørre Aaby, Danmark

Företaget tillverkar bland annat utrustning till fartyg.

Arbetets omfattning: Kontinuerligt samarbete inom rekrytering av fabriksanställda, samt HR- och administrativ personal. Arbetstagarna utförde service på värmeväxlare. Detta inkluderade demontering, målning, applicering av skyddsbeläggningar med mera.