Novelis Deutschland GmbH
Novelis Deutschland GmbH

Novelis Deutschland GmbH är en av största tillverkare av valsade aluminiumprodukter och världens största aluminiumåtervinningsföretag. Det har ett nätverk för avancerad teknik för valsning och återvinning i Nordamerika, Sydamerika, Europa och Asien. Dess produkter exporteras till hela världen.

Entreprenörer från varvsindustrin från Szczecin
Entreprenörer från varvsindustrin från Szczecin

På uppdrag av två företag från Szczecin utbildade vi deras tio anställda – svetsare inom MAG-135 och TIG-141-metoder, som en del av Utvecklingsbyråtjänster, som finansieras av Europeiska socialfonden. Alla deltagare de ovannämnda kurserna har fått internationella svetscertifikat TÜV-Rheinland.

Pierce Distribution Center
Pierce Distribution Center

PDC Logistics är ett distributionscenter för delar till motorcyklar, motorcross och snöskoter. Det tillhör den svenska e-handelsmogulen – Pierce AB.

Omfattningen av arbeten: vi tillhandahöll fem arbetare som själva byggde stora skiljeväggar av gipsskivor, med en total yta på 250 m2. De skapade också infrastruktur för fotografiska ändamål på reklamavdelningen av Pierce Distribution Center i Szczecin.

Befesa Aluminium Germany GmbH
Befesa Aluminium Germany GmbH

Befesa är ett tjänsteföretag som specialiserar sig på återvinning av ståldamm, saltslagg och aluminiumrester. Företagets verksamhet är indelad i två enheter: återvinningstjänster av ståldamm och återvinningstjänster av aluminiumsaltslagg.

Omfattningen av arbeten: montering och svetsning av nödutgångstrappor.

Belman A/S
Belman A/S

Belman A/S sysslar med design och produktion av rörförlängningar för överföring av olja och gas.

Omfattningen av arbeten: vi anlitade fyra svetsare som arbetar med MAG-135- och 136- och TIG-141-metoder för Belman A/S för att svetsa anslutningar av rostfria stålrör med svart stål, med tjocklek av 3,0 mm.

Munck Gruppen A/S
Munck Gruppen A/S

Munck Gruppen A/S utför byggnadsarbeten i  Danmark och utomlands. Munck Civil Engineering och Munck Íslandi Ehf genomför de flesta av de internationella projekten.

Omfattningen av arbeten: vi genomförde rekrytering av fyra grävmaskinoperatörer och åtta vägarbetare för väg- och trottoarbyggnad i Horsens, Danmark tillsammans med det danska bemanningsföretaget Work4all Aps.

Busspart Sverige AB, Sverige
Busspart Sverige AB, Sverige

Busspart Sverige AB tillverkar karossdelar och karosserier till bussar. Det exporterar dem till skandinaviska länder och vissa europeiska länder. Det samarbetar också vid tillverkning av plast- och kompositdelar till tåg och kommersiella båtar.

Omfattningen av arbeten: Vi rekryterade laminatorer av kompositformar och lackerare för en bildelsfabrik.

"MIG, MAG, TIG bättre arbete på nolltid"
"MIG, MAG, TIG bättre arbete på nolltid"

Inom det Regionala operativa programmet för Västpommerns vojvodskap under åren 2014-2020 förberedde vårt team och genomförde projektet ”MIG, MAG, TIG bättre arbete på nolltid”. Det omfattade Åtgärd 8.6, ett totalt värde av projektet var 637.012,50 PLN, beloppet som finansierades av Europeiska socialfonden: 541.460,62 PLN och vårt eget bidrag: 95.551,88 PLN. Vi utbildade 24 personer i MAG-135-metoden, 24 personer i MAG-138-metoden, 36 personer i TIG-141- metoden. 82 deltagare av våra kurser har fått internationella svetscertifikat TÜV-Rheinland.

Nordtec Services Aps i Nørre Aaby, Danmark
Nordtec Services Aps i Nørre Aaby, Danmark

Företaget som tillverkar bl.a. utrustning till fartyg.

Omfattningen av arbeten: ständigt samarbete inom rekrytering av fabriksanställda samt HR- och administrativ personal, arbetstagare utförde service på värmeväxlare (inklusive demontering, målning, applicering av skyddsbeläggningar, osv.).

Dragsgaard Aps, Danmark
Dragsgaard Aps, Danmark

Dragsgaard Aps är ett företag som etablerade sig 1404. Det tillverkar cirka 50.000 nordmannsgranar (Abies nordmanniana) varje år.

Omfattningen av arbeten: Vi rekryterade åtta säsongsarbetare för avverkning, nätning och förberedelser för export av julgranar dvs. nordmannsgranar.