Novelis Deutschland GmbH

Novelis Deutschland GmbH är en av största tillverkare av valsade aluminiumprodukter och världens största aluminiumåtervinningsföretag. Det har ett nätverk för avancerad teknik för valsning och återvinning i Nordamerika, Sydamerika, Europa och Asien. Dess produkter exporteras till hela världen.

Tidsfrist: 16.12.2019 – 17.01.2020

Omfattningen av arbeten: Under den s.k. avstängning, som pågick under julen, nyår och trettondagen tillhandahöll vi Novelis Deutschland GmbH 30 montörer och 16 svetsare för renovering av stålverket. Två trasiga masugnar togs isär, rengjordes av aluminium med plasma och svetsades sedan med MAG-135-metoden då.

Tidsfrist: 08-09.2019

Omfattningen av arbeten: Vi tillhandahöll Novelis Deutschland GmbH sex montörer för att utföra arbeten i samband medden s.k. sommar avstängning för att renovera aluminiumverk. Det handlade om en masugn och fel som inträffade under drift av verket.

Tidsfrist: 17-31.12.2019

Omfattningen av arbeten: Under jullov tillhandahöll vi Novelis Deutschland GmbH och Befesa Aluminium Germany GmbH tolv montörer av ventilationsrör och tre svetsare för att renovera verket. Våra anställda bytte ut ventilationsrör på världens största aluminiumverk. De arbetade 15 dagar i 10 timmar per dag på en höjd av 12-16 m, under hallvalvet.