Work4best söker efter arbetstagare till våra partners för arbete utomlands. Bland annat i Danmark, Sverige och Tyskland.

Vi har stabila arbetsvillkor och en attraktiv fast lön för dig!

Söker du jobb utomlands? Då har du hittat rätt! Vi arbetar med många företag, vilket gör det möjligt att erbjuda ett brett utbud av tjänster inom olika branscher och på olika karriärnivåer. Hos oss behöver du inte oroa dig för om du får lönen i rätt tid eller inte, om din vistelse är laglig, transportmedel för pendling, boende utomlands och många andra formaliteter. Den tid som du sparar på att söka arbetet kan användas fritt för att förbereda dig för resan på andra sätt.

Vi är framför allt intresserade av samarbete med personer som vill utföra fysiskt arbete, och har bland annat erbjudanden inom byggbranschen och i fabriker. Vi letar efter personer med praktisk erfarenhet. Särskilda kurser krävs endast för svetsare, som måste ha lämpliga kvalifikationer, till exempel MAG-135 eller TIG-14.

Work4best kommer vara din arbetsgivare och ställa dig till våra partners förfogande i Danmark, Sverige och Tyskland. Vi kommer att ta hand om alla anställningsformaliteter åt dig, vi tillhandahåller säkerhet och gratis boende. Allt är lagligt och du kommer att kunna lita på oss ​​i varje fas – från anställning till stöd vid frågor som kanske dyker upp för dig under din utlandsvistelse.

Vad erbjuder Work4best?

När du samarbetar med oss får du:

  • Laglig anställning
  • Attraktiv lön med fast ersättning under hela avtalets löptid
  • Gratis boende på arbetsplatsen
  • Fjärrhjälp från samordnaren
  • Möjlighet att få en långsiktig anställning

Vi prioriterar din trygghet

Work4best ser till att alla jobberbjudanden utomlands väljs individuellt enligt sökandens kvalifikationer och krav. Vår önskan är att varje person som börjar en ny karriärväg ska hitta något hos oss. Vi öppnar nya möjligheter och utvecklingsvägar för arbetstagare och är väl medvetna om det faktum att det kan kännas stressande och riskfyllt att åka utomlands för att arbeta. Som specialister inom outsourcing bryr vi oss om laglighet, öppenhet och säkerhet i anställningen. Work4best erbjuder ett kontinuerligt stöd för våra arbetstagare, så att ni kan känna er trygga och bekväma redan från första dagen i ett annat land.

Varför sticker Work4best ut på arbetsmarknaden?

Förutom det grundläggande som anställningens laglighet, gratis boende och fast timlön sticker vi ut från konkurrensen. Bland annat tack vare det faktum att vi ger möjlighet för villiga arbetstagare att arbeta mer än ordinarie arbetstid om de önskar. På ett annat företag kommer en anställd att tjäna mindre per månad, även med en högre timlön, när inte möjligheten finns att arbeta mer. Vissa arbetstagare vill ha högsta möjliga ersättning när de väljer att jobba utomlands.

Timlönen fastställs i förväg och dess belopp beräknas efter avdrag för alla anställningskostnader. Det här är en mycket viktig fråga – progressionsuppräkningen utomlands är hög, och med kunskap om nettobeloppet kan den anställda beräkna exakt hur mycket han eller hon kommer att tjäna per månad.

Varför är det värt att samarbeta med oss?

Det är värt att lita på specialister. Genom att samarbeta med ett erfaret företag kan varje anställd vara säker på att få trygghet och stöd när de behöver det.

Tack vare vår etablerade position som företag tillhandahåller vi lagligt uppehålls- och arbetstillstånd i Danmark, Sverige och Tyskland. Work4best gör allt för att de sökande ska kunna hitta ett jobb som är lämpligt för dem och passar deras förmåga, kunskap och färdigheter. Vi hanterar alla formaliteter, som exempelvis gratis boende. Det kan verka svårt i början, men med vår hjälp kommer det att gå snabbare och lättare att klara av nya uppgifter och vänja sig vid den nya platsen. Vi ser till att det alltid finns minst två av våra arbetstagare på en och samma arbetsplats. Det är bra att ha en vän i närheten, någon man kan lita på. Särskilt i ett främmande land.

Söker du jobb? Lämna dina uppgifter nedan så hör vi av oss

I varje fas av samarbetet står vi till våra anställdas förfogande. Vi svarar på varje fråga och hjälper till att skingra eventuella frågor eller oklarheter.

Om du är intresserad av att arbeta utomlands via Work4best, kontakta oss så berättar vi mer!

☎ +48 537 777 864
☎ +48 91 812 13 20
☎ +46 70 949 69 34
info@work4best.pl